Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 6. tammikuuta 2011

Rauhallista loppiaista

Täällä Norjassa ei vietetä loppiaista. Ihmettelinkin eilen illalla Facebookissa miksi kaikkien statukset olivat hieman juhlallisia..."baariin, korkkasin siiderin jne" kunnes tajusin, että tänäänhän on loppiainen.

Harmi, että tuo joulunaika menee aina niin nopeasti. Hirveä hössötys ja odotus ja sitten se onkin jo ohi. Tänään olen keräillyt joulukoristeita pois ja kuusi pitäisi kantaa pihalle. Hirveä vaiva oli saada se kuusi ja nyt se jo joutaa kompostiin:( Mutta kyllä ajatus keväisestä tulppaanikimpusta piristää mieltä...

Eikun kohti tätä uutta vuotta. Mitähän se tuo tullessaan:)


Tällainen näky odotti minua keittiössä kun heräsin... nyt mieheni on jo tullut kaapista:)


Ei vaan... jääkaappi oli rikki ja
oma "sähköputkimieheni" pisti sen kuntoon:)

9 kommenttia:

  1. Jessus minka kokoinen jaakaappi, en tiennyt etta tuollaisia on olemassakaan!!! Nyt olen kade, tuollainen mulle ja heti. Loppiainen on taallakin tuntematon kasite, kuusi lahtee paikallisilla pihalle jo 25. paiva puolen paivan jalkeen. Nopeata toimintaa kun muistaa etta joulu alkaa vasta 25. paiva aamulla!!!

    VastaaPoista
  2. Joo eikö olekin aikas kookas jääkaappi. Tästä johtuen aina tuntuu siltä, ettei kaapissa ole mitään;) En tiedä onko tämä tyypillistä täällä Norjassa. En ole kyllä moista muiden kodeissa nähnyt. Mutta veljeni jolla on "keittiöliike" Suomessa sanoi, että joku Norjalainen tavarantoimittaja oli heille yrittänyt kaupata tällaista...
    Kiitos kun kommentoit. Löysin blogisi sen vuoksi. Kivaa luettavaa:) Ja tsemppiä remppaan!
    NO toi on aika turhaa... kuusi pois jo 25. päivä. Eikä! Tämä pari viikkoakin on liian lyhyt aika (tosin oltiin siitä viikko poissa kotoa). Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Aamulla hetken miettimisen jälkeen hoksasin minäkin, miksi on niin hiljaista, miksei puhelin soi. Suomen ja Ruotsin asiakaspalvelu viettivät sitten leppoisaa päivää katsellen Norjan asiakaspalvelun puhelintyöskentelyä :)

    VastaaPoista
  4. Onpahan jääkaapilla kokoa!! Kiitos päivän kevennyksestä, ensin tajusin ajattelevani kevättä ja ihania,valkoisia tulppaaneja maljakossa ja sitten jotenkin nauratti tuo kaappijuttu:) On tässä ollut vähän tunteet pinnassa kun joulu ja uusivuosi ohi ja arjen alkaessa mies paineli taas työntekoon ja maailmalle!

    VastaaPoista
  5. Heli: Niin.. siellä ne suomalaiset ovat nauttineet palkallisesta vapaasta. Vaaditaan se tänne Norjaankin;)
    Naatuska: Eikö ole... sen vuoksi olen pikkasen pläski:) Ymmärrän tilanteesi... meinaako miehesi ehtiä kuitenkin synnytykseen mukaan? Jännitän sun puolesta:)

    VastaaPoista
  6. Mahtavan suuri kaappi teillä on :)
    Löysin toisen blogin kautta ja jään seuraamaan arkeasi , on mukava lukea "erilaista elämää" viettäviä suomalaisia ulkomailla.
    Mukavaa viikonloppua toivottelee Wilhelmiina kotiliesi blogista

    VastaaPoista
  7. Moikka

    Löysin blogiisi ja tulen uudestaankin
    itsekin asun ulkomailla mukava seurata
    Norjasta juttujasi:)

    Jamelia

    VastaaPoista
  8. Wilhelmiina: Tervetuloa lukemaan:) Kävin pikavierailulla blogissasi ja kivalta näytti. Pitää mennä uudestaan paremmalla ajalla. Siellä oli paljon luettavaa ja katseltavaa. Hyvää viikonloppua myös sinne:)
    Jamelia: Missä asut? Tykkään itsekin lukea muiden ulkomailla asuvien blogeja. Onko sinulla blogi?

    VastaaPoista
  9. Moikka

    Asun Hollannissa:).

    On kans kyllä blogikin
    http//wwww.puukenkamaa.blogspot.com

    Tervetuloa vastavierailulle:).

    VastaaPoista