Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

lauantai 8. tammikuuta 2011

Pippuria kolmekymppiselle

Pippuria???? Hva helvete??

Eilinen ilta meni juhliessa. Olin parhaissa yllätysbileissä ikinä.. johtuneeko siitä, etten ole ennen ollut yllätysbileissä? Ei. Nämä olivat tosi kivat bileet. Ystäväni järjesti miehelleen kolmekymppiset. Miehellä ei ollut aavistustakaan näistä juhlista. Luuli, että vain meidän perhe tulee vähän kahville.. ja surprise.. ovikello soi ja soi. Talo täyttyi muista suomalaisista ja miehen työkavereista. (jotka ovat siis minunkin mieheni työkavereita):)
Oli tosi hauskaa!

Heillä on 3 kerroksinen talo. Meidän pojat olivat ainoat lapsivieraat. Heille lautaset täyteen herkkuja ja yläkertaan pleikkari päälle. Ja lasten viihtyminen oli taattu:) Ja me aikuiset pidimme hauskaa alakerrassa. Hyvää ruokaa ja juttuseuraa suomeksi, englanniksi ja norjaksi:)

Norjassa on sellainen vanha traditio, että naimattomille kolmekymppisille annetaan lahjaksi pippuria. Tai siis kaikki pepper-alkunen käy... joten Emil sai paljon pippuria.. pepperonia ja turkinpippurivodkaa:)

Juhlakalu!

Ja yllätyksen järjestäjä!
Huippu juttu:)
Itse en pystyisi pitämään salaisuutta
ja järjestämään mitään näin hienoa
kenenkään seläntakana.
Hatunnoston arvoinen suoritus:)

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloiste juhlat ollut:)

    Itse koitin joskus kans tehä yllätyssyndet
    miehelle,
    mutta se kyllä arvas
    jo aikasemmin:P.


    Jamssi

    VastaaPoista
  2. Bileet olivat hyvät:)
    Mä aina välillä yritän yllättää mieheni, mutta kerta toisensa jälkeen kärähdän ennen kuin pääsen toteuttamaan idean:) Ja samoin jos hän yrittää samaa minulle.
    Jouluna hän oli ollut hankkimassa joululahjaa lapsille. Tullessaan hän ojensi minulle pussin jossa lahja oli. Kurkkasin sinne ja kysyin mikä tämä on.. siellä oli minun lahja ilman kääreitä. Ja hän oli minulle vihainen tästä urkkimisesta!!!! :)

    VastaaPoista