Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Never say never...

Aika monessa blogissa on näin vuoden vaihteessa ollut puhetta painonpudotuksesta, elämäntapamuutoksesta tai jonkin moisesta dietistä. Aihetta olisi itse kullakin. Havahduin eilen kun Papu innostui valokuvaamaan ja näpsäs musta näin onnistuneen valokuvan:



Siis ihana!

A) olen joskus kirjoittanutkin täällä näistä "onePiece:stä". Kun näin ensimmäisen kerran tällaisen niin ajattelin, että ton täytyy olla joku pervo tsoukki! Jättikokoinen potkupuku, vain se pyllyläppä puuttuu jotta voisi vaipan vaihtaa. Naureskelin myös sitä miten isot ihmiset tulevat kadulla vastaan tällainen hirvitys päällä. Joo never say never... eilen oli pakko hankkia ihan oma onePiece kun oli niin hyvässä alessa. Kyllä 15kg ylipainoinen nainen on seksikäs tuollaisessa kokopuvussa. Ja otin varmuuden vuoksi vaaleanpunaisen jotta kukaan ei voi erehtyä tästä possuefektistä:) Odotan kuumeisesti kun mieheni palaa tänään työmatkalta. Hurmaan hänet <3

B) ja mitä luenkaan tossa kuvassa. I form:han se siinä. Tiukka makuuasento, possupuku ja urheilulehti! I form ... tollahan sitä kuntoon tullaan!!

Nyt päätin, että joka ke ilmoitan täällä blogissani kuinka paljon on lähtenyt. Eli tänään vaa'alle! Tuloksella en aio järkyttää teitä, mutta tästä eteenpäin laitan aina ke postaukseen kuinka paljon on lähtenyt eli vaikka -1,3kg! Pitäkäähän peukkuja.

ps. tänään meinasin korkata hiihtokauden:) Tästä se lähtee. Kohta olen " i form"...

5 kommenttia:

  1. älä ressaa, tuossa asennossa minäkin vapaapäiväni vietän ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea matkaan. Kerronpa sinulle, etta kuopukseni syntyi 9 vuotta sitten, enka ole vielakaan paassyt eroon vauvakiloistani... Mutta nyt lupasin itselleni, etta pidan vain yhden karkkipaivan viikossa. Saa nahda kauanko lupaus pitaa ;). Joten onnea matkaan sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä!! Voi kauheet, ku mä nauran täällä.. possuefekti!! :D Multa on kyl tää muotivirtaus mennyt ihan ohi!

    VastaaPoista
  4. Emmi: Kyllä.... 4 yövuoron jälkeen on kyllä niin hakattu olo, että mikään muu asento ei tule kuulonkaan.
    Tuula: Mä en voi edes syyttää lapsia näistä kiloista. Kerran jo ne laihdutin pois ja nyt ovat salakavalasti tulleet takaisin. Ainaista taistelua tämä:( Toi karkkipäivä kerran viikossa vois olla hyvä juttu. Tsemppiä!
    Teija: Joo täällä Norjassa näitä näkee. Ostin tällaisen teini-ikäiselle kummitytöllekin joululahjaksi (Suomeen) hän oli ihan, että häh?? :) Eiköhän tää muoti Suomeenkin tule. Tää olis muuten kätevä sulle. Ei kiristä eikä purista ja ois helppo imettää:)

    VastaaPoista
  5. Hih, se sun karppaus kokemus oli hyvä :))
    Juu, mäkin voisin ilmoitella, jos niitä tuloksia edes syntyy, hieman hätäinen olen, mutta into on ainakin kova!
    Tsemppiä sullekin molempiin juttuihin ;)

    VastaaPoista