Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Huutonettailua:) i Norge


Täällä on eletty jännittäviä hetkiä! Pari viikkoa sitten selailin paikallista "huutonettiä" ja huomasin, että Oslossa joku nainen myi käyttämättömiä UGG:ja. Tekstasin hänelle ja hänellä sattui olemaan vielä nämä kengät ja juuri minun kokoa. Jihaa!
Ilmoituksessa luki, että hän toivoo, että ostaja noutaa nämä kengät häneltä, mutta matkaa meiltä Osloon on yli 2000km. Lopulta hän itse ehdotti postitusta. Sovimme hinnasta ja hän lupasi postittaa kengät seuraavana päivänä. Itse jäin miettimään milloin maksan kengät. Jos hän onkin huijari jne? Joten päätin, että odotan pakettia ja jos kengät ovat hyvät niin maksan samantien.

2 päivän päästä tuli tekstari: "En ole saanut rahojani"! Ei edes viestin lähettäjän nimeä. Laitoin hänelle vastaukseksi: "Laitoitko paketin tulemaan? Meillä ei ollut puhetta milloin minun pitää maksaa. Mieheni joka on poliisi kielsi minua maksamasta ennen kuin näen, että paketti tulee perille ja tuote on se mitä olen tilannut". Tästä seurasi pitkä hiljaisuus... ja sitten vastaus. "Minullakaan ei mitään takuuta, että maksat"! No lopulta sovimme, että maksan postiennakolla.

Olimme viikon reissussa ja odotin kotiin paluuta jännityksellä. Onko kengät tullut? Ei ollut! Ajattelin jo, että tämähän oli arvattavissa... olin jo nähnyt untakin siitä kuinka kävelen uusilla lämpimillä UGG:lla ja nyt en saakaan niitä. Mutta mitäpä tapahtui seuraavana päivänä??? Postista tuli ilmoitus, että paketti on saapunut. Ja siellä oli juuri sitä mitä olin tilannut:)

Maksoin kengistä postikuluineen 1190nok eli n. 150 euroa kun samat kengät olivat juuri Rovaniemellä 260e. En tiedä näiden kenkien taustaa.. enkä voi olla varma ovatko ne aidot (mistä sen muuten voi tietää?)... mutta olen hyvin iloinen uusista kengistäni:) Kyllä ihmisiin sittenkin voi vielä luottaa:)

Olen monta vuotta kulkenut feikkiuggeissa...

Nämä tuntuvat hyvältä:)
ps. tosin tänään olisi ollut paikallisessa
kenkäkaupassa Emut puoleen hintaan.
Pitkävartiset olisi saanut samalla hintaa
mitä maksoin näistä...
mutta nämä ovat nätimmät ja sisuskarva tuntuu
paremmalta... ostokrapula selittelyä?! Ehkä;)


Täällä on tänään tuhottu viimeisiä joulusuklaita...
vihdoin ne on syöty ja lisää ei osteta vähään aikaan:)

Kävin tänään kaupungilla pyörähtämässä.
Joka paikassa oli kovat alet.
Löysin Papulle Månetoppenin
villavaatteita puoleen hintaan.

Så der... söpö ja lämmin:)
Paidalle jäi hintaa n. 10e.

Nyt me lähdemme juhlimaan... koko perheen voimin!
Tiedossa yllätysbileet:)

4 kommenttia:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Ugg_boots
    uggsit on siis yleinen nimitys kaikille noille karvapopoille, yhtæ ainoaa oikeaa ei ole. tuo ugg boots on vain yksi monista merkeistæ, tosin hienoja yksiløitæ niillæ on. :)

    VastaaPoista
  2. aidot UGGithan tunnistaa siittä, että siel takana on se merkki, jossa lukee UGG Australia :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset minunkin puolesta kenkäasioden selvennyksistä. Samaa hintaluokkaa kuin minun kalastajan saappaat. Uggit näyttävät kyllä pikkuisen tyylikkäimmiltä. Hyvä siellä idäässä on tuollaiset karvatallukat olla jos talvet ovat jatkossakin yhtä ekstreemejä.

    VastaaPoista
  4. No kyllä nämä sitten taitaa aidot olla:)
    Täällä on tosiaan ollut sellaiset kelit, että tällaisille kunnon talvikengille on käyttöä. Ei loskaa vaan lunta ja pakkasta:)

    VastaaPoista