Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

torstai 7. lokakuuta 2010

Viesti Siperiasta

Heippa kaikille:) Sain eilen henkilökohtaisen meilin Siperiasta. Lähettäjä kirjoitti näin:

"Kirjoitan nyt heti kun muistan, että en saa kommentoitua lainkaan sun blogiasi. Mulla ei ole niitä googlen tunnuksia tai muitakaan, mutta blogspot-blogeja saan kyllä kommentoiduksi  omalla nimellä ja blogini osoitteella, sulla ei näy ollenkaan sellaista vaihtoehtoa."

Harmi! Eli tällainen ongelma. Jos joku tietää voinko tehdä asian eteen jotakin niin ilmoittakaa vinkkejä minulle. Ja kiitos sinulle sinne Siperiaan kun kerroit minulle asiasta:) Luulen, ettei minun blogissani ole myöskään vaihtoehtoa, että voisi kommentoida anonyyminä? Ainakaan nimimerkillä "anonyymi" ei ole tullut muistaakseni yhtään kommenttia.

Olisi kiva, että jokaisella olisi mahdollisuus kommentoida ja kysyä:)

Tässä ohjelmassa on mahdollisuus katsoa oman blogin tietoja/ tilastoja. Tiedän mm. että eilen blogissani on käyty 212 kertaa.
Viime viikolla blogissani on käyty Suomesta käsin 538 kertaa, Norjasta 245 kertaa, Itävallasta 22 kertaa jne. Blogiani luetaan myös Belgiasta, Britaniasta, Venäjältä, Yhdysvalloista, Australiasta, Tanskasta, Irlannista jne. käsin. Todennäköisesti nämä lukijat jotka lukevat blogiani muualta kuin Suomesta ovat samassa elämäntilanteessa kuin minä. Eli suomailaisia jotka asuvat ulkomailla. Olisi niin kiva saada heiltä kommentteja ja päästä käsiksi heidän mahdollisiin blogeihinsa.

Tällaista tänään:) Oikein aurinkoista torstai-päivää kaikille lukijoille <3

ps. 2kk sitten kun aloin kirjoittamaan tätä blogia niin tein sen ystäväni pyynnöstä ja suuntasin sen lähinnä kavereille/sukulaisille. Ja ihan omaksi "päiväkirjaksi". Olen hyvin otettu, että nyt moni muukin jaksaa lukea höpinöitäni päivittäin:) Tilastohistoriasta näen, että blogiani on luettu tämän 2kk:n aikana 4881 kertaa:)

Kalamuija kiittää kaikkia lukijoita!
Tästä on hyvä jatkaa...

11 kommenttia:

  1. Bloggerin hallintapaneelissa Settings (Asetukset?) -> Comments (Kommentit?) ja sieltä kohta "Who can comment" (miten tää nyt sitten lienee suomennettu). Sieltä voi valita sopivan tason.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nunt! Näinkö helppoa se olikin ja vain minusta kiinni, ettei ihmiset ole pystyneet kommentoimaan:) Sorry!
    ps. toki nyt kun olen lukenut muiden blogeja olen huomannut, että ne blogit joissa kuka vaan voi kommentoida anonyyminä niin siellä on kaiken näköistä ilkeääkin kommentointia... no katotaan mitä tuleman pitää:) Takk Nunt! ps. oliko se sinun mies joka oli asunut Bodössä? Mieheni kävi siellä alkuviikosta ja kehui paikkaa. Toki se taisi olla kaamos josta et tykännyt eikä kaupunki;)

    VastaaPoista
  3. Juu, kaamos nimenomaan oli se, mistä en pitänyt - oli ensimmäinen kerta kun aikuisiällä olin napapiirin pohjoispuolella ja se oli talvella aika järkyttävä kokemus. Kaupunki sinänsä oli ihan mukava, tosin sanotaanko että en ehkä ihan osannut arvostaa kun itse asuin silloin vielä Helsingin kupeessa ;)

    VastaaPoista
  4. Pystyy kommentoimaan nimimerkillä, teempä sen nyt!! vai joko muutit sen että voi kommentoida ilman googletiliä , koetan.

    -Liisa

    VastaaPoista
  5. Juu ehdin jo vaihtamaan sen Nunt:n ohjeiden mukaan:) Hyvä, hyvä! ja tervetuloa kommentoimaan:)

    VastaaPoista
  6. Siperialainen kommentoi heti :)Kivakivakiva, että nyt minäkin onnistun!!

    Hei, huomasitko, että sinne teidän kylälle suunnitellaan maailman korkeinta (??) puukerrostaloa?

    VastaaPoista
  7. Juu näin lehdestä... mutta tuleekohan ikinä totoutumaan???
    Hyvä, että Siperiakin voi nykyään kommentoida;) Aurinkoiset terkut Pohjois-Norjasta. Aurinkoinen kirkas syyspäivä, aamukahvi terassilla juotu!

    VastaaPoista
  8. Itse ainakain huomaan, että ne blogit joita eniten seurailen, ovat juurikin ulkomailla asustavien suomalaisten kirjoittamia...poikkeuksiakin on, vaikka laiskasti välillä luenkin! Monesti lukiessaan huomaa, ettei sitä niin ainutlaatuisista ongelmista kärsikään vaikka välillä valittaa ihan niin että itseäänkin ärsyttää:) Ja mielenkiintoista on lukea millaista se elämä muualla on, välillä kun sitä voisi vaikka vaihtaa valtiota:)

    VastaaPoista
  9. Heippa Naatuska. Joo mäkin luen pääasiassa muiden ulkomailla olevien suomalaisten blogeja. Kyllä se niin on, että ne asiat jotka koskevat omaa elämäntilannetta kiinnostavat.
    Juu ei me olla yksin:) Samat marinat joka puolella maailmaa:) Mutta osataanpahan arvostaa taas suomalaista tapaa toimia kun mennään takaisin kotiin. Borte bra men hjemme best:)

    VastaaPoista
  10. Naatuska,
    sulla on pidempi kokemus Venäjästä kuin mulla, mutta aikas usein olen tosiaan ollut vaihtamassa valtiota. Ja ei, ei harmita, että kotiinmuutto on heinäkuussa. Vaikka tulen ikävöimään näitä ihmisiä täällä. Muutamia siis, mutta heidänkin lähtönsä tulee ennemmin tai myöhemmin - ja ehkei tiemme kohtaa enää koskaan milloinkaan. Nyt tulikin haikumieli....

    Mutta Norjassa voisin kyllä asua, jossain vuonon rannalla, lähellä ihania retkimaastoja. Aivan ihania kuvia sulla täällä aina. Joko Norweigian alkaa lentämään Kirkenesistä Helsinkiin piakkoin, lisäävät tosi paljon vuoroja Suomessa nyt.

    Minä myös olen ihan me&i -friikki, suurin piirtein joka ainut vaatekappale joka ainoasta mallistosta on ollut meillä. No ei nyt ihan, mutta monen monet. Nyt en tilannut kotiin joululomaa odottamaan mitään, koska lapsilla on kouluvaatteet, niin aika vähän on tarvetta muille vetimille. Mutta taas syksyllä meitin neidot ainakin kulkevat me&i -vaatteissa. Esikoinen on heittäytynyt kronkeliksi.

    VastaaPoista
  11. Tervetuloa tänne asustelemaan. Me ollaan kotiuduttu hyvin. Tosin SE pitkä ja pimeä talvi on edessä. Eli katotaan mikä ääni on kellossa keväällä:)

    Norwegian ei varmaan ala lentämään Hkistä tänne... näin luulen ja lentoalalla oleva mieheni myös. Ei taida olla kysyntään tarpeeksi. Mutta haaveilen että se alkais lentämään Hki-Ivalo niin saatais vähän kilpailua Finnairille kilpailua... ja hinnat alas.

    Ai säkin Me&I-friikki:) Ymmärrän sua! En olisi kyllä mitään muuta tuotetta alkanut myymään tällä kotikutsumeiningillä, mutta itse rakastan näitä vaatteita joten niiden takana on helppo seistä.

    Hyvää viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista