Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Saisiko olla Stratosta?

Mieheni on ollut viikon Trondheimissa koulutuksessa ja tänään hän vihdoin tulee kotiin:)
Ajattelin siis pitää nettivapaan viikonlopun. Mutta te kaikki jotka käytte täällä viikonlopun aikana niin jättäkää puumerkki. Kun palaan blogin ääreen niin arvon kävijöiden joukosta yhden tyypin jolle postitan ensi viikolla norjalaista Stratos-suklaata!

Eli anonyymit, muistakaa laittaa joku nimimerkki kommentin perään niin on helpompi sitten jäljittää:)
Ja laittakaa samalla postausideoita! Onko joku juttu mistä haluaisitte ehdottomasti kuulla, joku paikka mikä minun pitäisi kuvata tms.

GOD HELG TIL ALLE:)
HILSEN: Kalamuija

18 kommenttia:

  1. Hei, potkuhousuanonyymi ilmoittautuu suklaa-arvontaan:) (sen oikean, syötävän suklaan..) Minulla ei valitettavasti ole esittää postausideoita, vapaa ajatuksen juoksu sopii minulle hyvin. Viettäkää mukava viikonloppu; spontaani, ilman suunniteltua ohjelmaa ja riittävästi löhöilyä. Ne ovat yleensä parhaita.
    Anneli

    VastaaPoista
  2. En oikein osaa ehdottaa mitään erityistä aihetta. Semmonen taviselämän seuraaminen on aina kivaa :) Mutta talvella jos suinkin satutte seuraamaan Finnmarkslöppet rekikoirakilpailua teilläpäin niin siitä olisi kiva saada joku juttu :) Se on aika isokin urheilutapahtuma.

    VastaaPoista
  3. Mila, kommentoin kalamuijan kautta. Minun tuttavani Bjørn täältä Sortlandista on monta kertaa osallistunut siihen kisaan. Niillä on jotain 30 alaskan huskya. Ja niitten koiria on huippuvuorillakin töissä. Minähän voisin tehdä postauksen niitten kennelistä ja jos ne nyt ensi talvena kisailevat niin pyytää kuvia.

    VastaaPoista
  4. Juuri tällaisen normielämän seuraaminen on parasta :) On kiva lukea eroja, joita kulttuureissamme on ja samalla tyydyttää omaa matkustusintoa :)

    VastaaPoista
  5. Oioi, sepä oiskin ihana voitto! :))) En mä oikein osaa ehdottaa mitään aiheita, mun mielestä tääl on kiva käydä, kun juttuja laidasta laitaan. Yleensä täält saa päivän naurut!! XD

    Kattelin tuossa vanhempaakin postausta, teillä on ihanasti LUNTA! Niin ja viettäkää oikein ihana viikonloppu hela familjen!

    VastaaPoista
  6. Minä ehdottaisin ensiksi ratsastustunnelmia Ruijan rannoilta just sillä suomenhevosella ratsastamisesta.Sekä yleensä tunnelmia siltä hevostilalta. Jos se nyt käy päinsä niille tilanpitäjille. Sitten Kirkenesin kahviot top viis testaus olisi myös mielenkiintoinen.Jotain voisit kyllä kirjoittaa siitä tulevasta suuresta pilkkimällä saamastanne rautu- eli nieriäsaaliista.
    Turhaumia ja pienen ihmisen taistelua norjalaisen byrokratian hampaissa saa jatkossakin mielestäni tuoda esille.
    Tässäpä näin alkuun.

    VastaaPoista
  7. Hauskasti kirjoitat elämästänne Norjassa, kiitos! Olisi mielenkiintoista tietää hyviä vinkkejä mitä erityistä, norjalaista kannattaa ostaa ruokakaupasta Norjassa?

    Stratos -fani :)

    VastaaPoista
  8. God helg til deg okså! Kose deg! Jeg skal ta en tur til Oslo. Jeg vil gjerna lesa mer om Norge :). Jeg må skrive om norsk fordi jeg ha snart eksame på skolen :D
    Ha det bra!

    VastaaPoista
  9. Jos mulle joku lähettää suklaata, niin sehän on sitten kaloritonta ;) Pidän blogista tosi paljon, kirjoitat monipuolisesti ja tosi paljon on kuvia (=hyvä juttu siis). Ja kirjoitat usein, mikä piristää kun aina on uutta lukemista kun muistaa käydä. Tsemppiä hirmuisesti sinne!

    Lohjan Heidi (kilovahti)

    VastaaPoista
  10. Oijoi, mä osuin tänne aivan sattumalta ja mitä mä luenkaan...STRATOSTA tarjolla! Ihan huippua!

    JA kun hieman lueskelin, niin teksti tempaisi mukaansa. Kiva on teidän arjesta lueskella.

    terkuin Milka

    VastaaPoista
  11. Iltavuoroon suuntasin loman jälkeen tänään ja työkavereille toin, mitäpä muutakaan kuin Staratosta tuliaisiksi :))
    Vaikkakin kaikki hoitotyötä tekevät tietävät, että työmaallahan menisi mikä tahansa, joka ei muissa ympyröissä välttämättä olisi edes syötäväksikelpaavaa ;)

    Ja vielä... Piti sanomani sitä, että mukava lukea toisen yökköilijän juttuja! nyt poikkeuksellisesti täällä kolmen illan putkessa.

    VastaaPoista
  12. Tämä sun blogi on just näin niin ihana! Nauttikaa viikonlopusta ja LUMESTA!! Aattele, Siperiassa ei vielä hippustakaan (no joo, kaipa tuolla pohjoisessa on).

    VastaaPoista
  13. Sun blogia täytyy käydä kurkkimassa harva se päivä josko siellä olisi uutta, hauskaa ja piristävää kirjoitettuna :) I like!! Mukavaa joulun odottelua teille! :)

    VastaaPoista
  14. hip hei!

    Anne Routiolta myös ilmottautuu arvontaan! :)
    Tosi mielenkiintoista on kyl lukea sun blogia! Tuntuu, että melkoisen realistisesti kirjoitat.... :)

    VastaaPoista
  15. Mä kans ilmottaudun kisaan!
    Blogisi on tosi mahtava, kivasti kirjoitettu. Pohjois Norjassa ollaan itsekkin matkusteltu jonkin verran. Kaiholla luen juttujasi :)

    Sari

    VastaaPoista
  16. No niin. Mies lähti iltavuoroon joten nettivapaa viikonloppu loppui nyt:) Tai ei se nyt ihan nettivapaa ollut, mut blogia en kirjoittanut/lukenut:)
    Huomenna aamusta teen jonkinmoisen arvonnan eli siihen asti voi vielä "osallistua":)
    Hauskoja ideoita. Avletto: nyt tuli paineita. Pitää mennä sinne maatilalle kolkuttelemaan:) Ja että pilkkisaaliita.. lupaan että pilkille mennään, mutta että saalistakin pitäis saada. Laitan kuvan jos niin hyvin käy:) Ja kahviloiden top 5... sorry, täällä ei taida olla niin montaa kahvilaa:)Mutta top 3:n lupaan:)
    Tosta koiratapahtumasta kirjoitan ehdottomasti jos sinne osutaan. Ja kauppareissulle otan kanssa kameran mukaan:)
    Maiju: Kjempefint att du skiver på norsk!

    VastaaPoista
  17. Yksi kurkkailija ilmoittautuu suklaa-arvontaan. Olen lukenut pitkiä pätkiä blogistasi ja vertaillut muinaisia Norjan työkokemuksiani... Ennen kännykkäaikaa. Olin Hammerfestissa kesä- ja muissakin töissä. Niitä maisemia tulee ikävä! Paitsi ei ehkä niitä talvisia myrskyjä, joissa ei nähnyt edes metriä! Jatka vaan samaan malliin, kokemuksia "Norjan ihmemaasta"!

    VastaaPoista
  18. Onnea Maiju!
    Arpaonni suosi sinua. Laitatko minulle osoitetietosi niin täältä tulee suklaatoimitus:)
    juhahi@netti.fi

    VastaaPoista