Tervetuloa seuraamaan elämäämme Norjan Lapissa:)

Tervetuloa seuraamaan lapsiperheemme paluumuuttoa Suomeen.
Vietimme 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja nyt yritämme päästä takaisin tähän etelän hektiseen elämäntyyliin:)
Kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea.

tiistai 24. elokuuta 2010

Juhannus 2010

Tavaroiden paikoilleen laitto ei ole tainnut koskaan kestää yhtä kauan kuin tässä muutossa. Tuntui, että ne laatikot eivät vain lopu! No myönnetään.. tavaraa oli kerääntynyt taas muutamassa vuodessa jonkin verran lisää, plus ne kaikki uudet jutut jotka olin hankkinut.




Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 14v. Siinä taas muuttoa tehdessämme aloimme oikein laskemaan, että monesko kerta tämä oikein on. Juu-u! Kyllä se 8. oli. Eli aikamoisia ammattilaisia tässä aletaan olemaan.


Ilma suosi Juhannuksena :) Olisikohan tällaisia lämpimiä päiviä ollut tänä kesänä 4? Paikalliset sanovatkin, että jos joskus on sellainen olo, että pitää esim. grillata niin se kannattaa tehdä heti... huomenna on kylmä tai sataa:)



Mutta yleensä siis kamat ovat paikoillaan parissa päivässä, mutta nyt siihen meni viikko. Olin lähdössä hyvän ystäväni syntymäpäiville Porvooseen 10 päivän päästä siitä kun olimme muuttaneet Norjaan. Ja olin päättänyt, että tavaroiden tulee olla paikoillaan ennen kuin lähden, koska kun palaan, mukanani on ystäväni ja pitäähän hänen nähdä miten kiva uusi kotimme on ja kuinka hienosti kaikki ostamani tavarat on sinne sijoiteltu;) Ja näin oli. Asunto oli valmis kun lähdin ajelemaan kohti Ivaloa. Siellä hyppäsin koneeseen, joka lennätti minut Helsinkiin.



Tämä kuva on otettu terassiltamme kello yhdeltätoista illalla!

Mutta Juhannus meni siis tavaroita paikoilleen laittaessa. Emme oikein edes ymmärtäneet, että on Juhannus. Täällä kun sitä ei juhlita juuri ollenkaan. Ja se vähän mitä sitä juhlitaan juhlittiin jo 23.6 eli keskellä viikkoa. Facebook kyllä kovasti väitti, että Juhannus on ja sen kunniaksi lämmitimme uuden pallogrillimme ensimmäistä kertaa ja joimme muutaman lasin viiniä:) Juhannuksena sattui olemaan oikein helteinen kesäpäivä. Nautimme omasta terassista, ihmettelimme “mitä me teemme täällä” sekä ihailimme maisemia. Aurinko ei todella laske täällä kesällä;)

1 kommentti:

  1. Aloitin lukumaratonin :) Olen ollut myös kiinnostunut Norjaan muutosta, mutta aina se vaan on jäänyt. - Annle

    VastaaPoista